torsdag 24 november 2011

Babyvantar


Jag har provat att sy babyvantar, sådana utan tumme. Åh, så gulligt! Det gick bra på första försöket så jag sydde ihop några par att ta med till marknaden. Hinner jag, har jag klippt för några par till. Visst är de bedårande söta?


3 kommentarer:

Ulrica sa...

Fina!
Gjorde sånna till min lilla tjej för ett tag sen. Hur smidigt som helst!
Några frågor, igen.. :-p
Har du vändsytt dom? Om inte, gör det, superenkelt! :)

Och en annan sak. Är i full gas med att sy fodrade mössor men jag får inte till kanten mellan foder och yttertyg nå vidare bra.
Hur ska man göra för att det inte ska bli en bylsig kant lixom? Tips?

Jag får sån inspiration när jag går in här och det dummaste är att jag tar en titt här innan jag går och lägger mej. Tror du att hjärnan går på högvarv då? JA!
Haha!

Tack och godnatt!
Ulrica

Style by M.O.M. sa...

Hej Ulrica!
Jag vändsyr dem, men syr allt på mudden och stoppar in innervanten i yttervanten. Betydligt enklare än att sy på mudden i efterhand. Alldeles för pilligt för min smak.

Style by M.O.M. sa...

Hej igen, meddelandet pep iväg innan jag skrivit klart...

Ja, den där skarvkanten blir lite tjockare än resten av mössan, men jag tycker inte att det är något som stör. Jag kör med overlocken så det blir en söm. Om man vill kan man ju slå en raksöm när man vänt mössan, så håller den ihop, men jag tycker inte det blir lika stretchigt då, så jag har slutat med det.

Så roligt att du inspireras av mina sida, det värmer! Fortsätt att titta in och är det frågor är det bara att höra av dig, jag hjälper så gärna till med det lilla jag kan ;)

Kram Karin