måndag 23 maj 2011

Tyginköp på marknaden i Sóller

I lördags var vi på marknaden i Sóller på Mallorca. Tygnörden som jag är hade jag självklart radarn ute och hittade några härliga spanska señoras som sålde vackra vävda bomullstyger.

Härliga pastellfärger som bara ropade mitt namn!


Självklart så gjorde jag fynd och gick iväg med en härligt fylld påse med nya tyger!



lördag 21 maj 2011

Pippityger


Jag har beställt de sk Pippitygerna. Visst är det alldeles underbart fint? Det vita tyget har redan kommit, men det blå kommer i mitten av juni. Trycks för första gången i Jersey. Det är ganska tunn jersey, passar bra till tunnare mössor, dregglisar och annat. Intresserad av att beställa något i detta tyget? Hör av dig på tosabiten@home.se

torsdag 19 maj 2011

Härliga sommarväskor


Fick en beställning på en axelremsväska i detta underbart härliga tyget. Visst blir man glad och får riktiga sommarkänslor när man ser det? Dock inte så könsneutralt, om det är det man är ute efter :)

Jag sydde två stycken, när jag ändå var igång. Väskorna är fodrade med vit lakansväv, vita kantband och en "flärp" med tryckknapp så den inte känns så ficktjuvsvänlig.

Denna finns alltså färdig och sydd för leverans till den som är snabb. Först till kvarn! Maila på tosabiten@home.se.

Pris: 210 kronor, plus frakt


onsdag 18 maj 2011

Ledigt


Det har varit tyst här på Bloggen ett tag. Det har varit lite annat i görningen och jag har inte riktigt hunnit med att blogga och sy ordentligt. Jag har skickat iväg en hel del beställningar, men har missat att ta bilder.

Nu tar jag en veckas ledigt i solen och är åter med friska nya tag för att sy i slutet av maj!