lördag 30 april 2011

Nya tyger

Har lagt upp tre nya tyger på tygsidan. Namn på de nya tygerna är "Ooga booga - yes sir I can boogie", ny färg på "Traffic jam" och "Byggare Bob-verktyg".

De var så färska från tryckeriet att det till och med luktade nytryckt när jag fick dem. Nu är de givetvis tvättade i parfymfritt tvätt- och sköljmedel och torktumlade, så att all krympmån ska vara avklarad.

lördag 23 april 2011

Blöjfodral

Ett blöjfodral i limegrönt vaxdukstyg med svarta kanter. En beställning som ska ges bort i present och jag hoppas att den kan komma väl till användning!

fredag 22 april 2011

Glad påsk!

Jag vill önska alla en riktigt glad påsk!


Bilden är lånad från bildarkivet på Google

Grönt är skönt

Fick en beställning på en flärpfilt till en liten flicka, vars mamma inte var så inne på rosa. Det blev därför blåa bin på limebotten med en massa flärpar i lite flickigare färger.  Vit och mjuk velour på baksidan så det även fungerar som en snuttefilt.

Till det syddes en napphållare i matchande band från filten. 

Så fint och lagom flickigt, inte bara rosa. 

Hoppas att det blir uppskattat!

torsdag 21 april 2011

Lite beställningar


Har skickat iväg två beställningar på vårmössor. Röda och turkosa moln till ett brödrapar och safaritime och tandläkartid till ett syskonpar.

Hoppas att de kommer till användning!

måndag 18 april 2011

Ny mailadress

Tösabiten har fått en ny mailadress: tosabiten@home.se. Det har varit beställningar som skickats till den tidigare adressen, men med .com istället för .se, som jag hade. Inte så lyckat.

Så om någon har uppfattat det som att ni inte fått respons samma dag som ni beställt, eller alls för den delen, så kan det bero på att ni mailat till en .comadress.

För att undvika missförstånd i framtiden har jag numer alltså tosabiten@home.se

söndag 17 april 2011

Nya tyger

Jag har lagt in lite nya tyger under flikarna upptill. Några mjuka och några "vanliga". Efter en veckas ledighet sätter jag mig vid maskinen för att sy klart de beställningarna som ligger och väntar på leverans!




onsdag 13 april 2011

Beställning på mössa

En vuxenbeställning  på en rosarandig mössa är klar. Färgerna passar perfekt nu till påsk och glada vårkänslor spirar i kroppen! En riktig karamell.

Hoppas att du blir nöjd!

tisdag 12 april 2011

Syskonkit

En beställning på två syskonkit, dvs en mössa och en tuff scarf till respektive pojke. Har skickats till Nyköping.

Hoppas att killarna blir nöjda!

måndag 11 april 2011

Nyhet: Brödförvaringskorgar

Nu har jag provat på att sy en ny produkt. Det funkade bra och finns nu till försäljning. En perfekt gå-bortpresent eller köpa till sig själv. En brödförvaringskorg i trevliga mönster och kombinationer.
 
Dessutom finns i varje korg en vetevärmare i botten som är uttagbar. Värm 2 minuter i micron innan brödet eller bullarna är klara. Vetevärmaren gör så att brödet håller sig varmt och känslan av nybakat sitter i längre.

Sydde upp en i Skånetyget och en i mer "shabby chic-stil". Finns nu att köpa, 250 kr plus frakt. Just dessa korgarna har en diameter på 23 cm. Vill man ha mindre går det givetvis att beställa.

söndag 10 april 2011

Nya tyger

Jag har lagt in nya tyger på mina tygsidor vid flikarna. En hel del roliga tyger med lite ovanliga motiv.


fredag 8 april 2011

Mössor

Två av dessa mössorna har skickats iväg till en liten pojke i Vaggeryd som beställt traffic jam och grå fordonsteknik. Den tredje mössan fick Gustaf.

Hoppas att mössorna blir till belåtenhet!

tisdag 5 april 2011

Vindskydd till Phil&Tedsvagn

Dags för lite nya vindskydd till Phil&Tedsvagnarna. Dessa skydden är sydda för e3:an, men jag syr givetvis upp till önskad modell. Detta tyget är i regnklädestyg, vitt med svarta cirklar. Svarta kantband.

Detta är ett turkost/mintgrönt vaxdukstyg med vita kantband.

Här är ett rött regnklädestyg med kantband i rosa toner.

Dessa vindskydd är toppenbra när bebisen är liten och ligger ner. Har man inget vindskydd blåser det rakt igenom, då detta är en relativt öppen vagn. Kan sys upp i andra tygval och kantband, samt med knappar eller kardborreband för respektive modell.

måndag 4 april 2011

Nya haklappar

Har sytt upp nya haklappar. Dessa är i korallrött vaxdukstyg med svart kantband. Finns i både storlek small och large. Tryckknapp i nacken.